Tilburgse Terrarium Dagen

Tilburgse Terrarium Dagen

Reptielenfan? Pak snel je agenda en blokkeer het laatste weekend van augustus, want het is weer tijd voor de Tilburgse Terrarium Dagen!
Maak je klaar voor meters aan stands met terraria en -benodigdheden, nakweek van hobbyisten, voedseldieren en meer, ontmoet mede reptielen fanaten, krijg informatie van verenigingen en loop daarna nog een rondje door ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’; uiteraard inclusief slangen- en spinnendemonstratie en roofvogelshow!

 

Een echte aanrader voor elke dierenfan; jong of oud, groot of klein, reptielenkenner of leek; het maakt niet uit!

 

Standhouders

Onder andere diverse reptielenverenigingen zullen klaarstaan om uitleg te geven over hun betreffende vakgebied en al uw vragen te beantwoorden. Hiernaast zijn er diverse hobbyisten aanwezig die hun nakweek aanbieden en graag hun kennis en ervaring uitwisselen. Ook winkeliers zullen aanwezig zijn met een breed aanbod aan planten, reptielen, amfibieën, insecten, geleedpotigen, terraria, terrariumproducten en diervoeders.

 

Activiteiten

Voor jong en oud zijn er activiteiten gepland. Denk daarbij aan een springkussen, roofvogeldemonstraties, slangen- en spinnendemonstraties en uiteraard het bezoek aan ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’.

 

Tarieven

Bij het betreden van de beurs krijgt u automatisch ook toegang tot het dierenpark. Normale tarieven bedragen €12,00 voor volwassenen, €11,00 voor kinderen en €9,75 voor 65-plussers. Met een uitgeprinte kortingsbon, die u onder andere medio augustus op onze Facebookpagina en website terug kan vinden, betaalt u deze dagen echter slechts €8,50 per persoon. Vooraf een entreekaart kopen voor 1 of 2 dagen kan ook via onze webwinkel.

 

Locatie en beurstijden

Adres: Dierenpark De Oliemeulen, Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg.
Beurstijden: 24 & 25 augustus 2019 van 10:00 tot 17:00 uur.

 

Informatie en inschrijvingsformulier standhouders

Heeft U interesse in een stand tijdens te Tilburgse Terrarium Dagen klik dan hier voor een reservering, reglement en informatie over de gezondheidsverklaringen.