Kinderfeestjes

Ben je binnenkort jarig? Ook voor verjaardagspartijtjes is een bezoekje aan het vreemdste dierenpark een aanrader. Leerzaam kan natuurlijk ook heel leuk zijn en laten we eerlijk wezen; een jarige job met een slang om zijn nek is natuurlijk ook wel een beetje spannend. Na afloop wacht het jarige kind altijd nog een verrassing!
 
Voor kinderfeestjes hebben we een speciaal arrangement samengesteld. Het kinderfeest arrangement bestaat uit:
 
* entree
* demonstraties
* portie frietjes met 3 kleine snacks
* blikje sisi no bubbles
* raket ijsje
* cadeautje voor de jarig
 
De kosten voor een kinderfeestjes arrangement zoals hierboven staat omschreven bedragen € 13,00 per kind en 14,00 per volwassenen. U kunt hier direct reserveren. Heeft u nog vragen, dan mag u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen.
 
Planning: minimaal 2 ½ uur.
 
Geen arrangement? Uiteraard bent u ook zonder arrangement van harte welkom met een kinderfeestje. U betaalt dan de
normale entreeprijs en hoeft NIET te reserveren(!), tenzij u met meer dan 20 personen wilt komen. Het programma blijft hetzelfde, alleen zonder eten en drinken.
 
Krijgt u alsnog trek in iets lekkers dan kunt u altijd in onze bar terecht waar u drank, chips, snoep en ijs naar keuze kunt bestellen. De snackbar is in de vakanties en op woendag, zaterdag en zondag ook geopend. Ook kunt u gebruik maken van de picknicktafels buiten voor het nuttigen van zelf meegebrachte versnaperingen. Natuurlijk krijgt het jarige kind ook zonder reservering een cadeautje mee na afloop.
 
Invulformulier:
U kunt uw kinderfeest hier reserveren, bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 013-4630026 of mailen naar info@oliemeulen.nl
 

Voor de speciale schooltarieven en reserveringen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen