Groepsarrangementen

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit met de familie, een teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon met je vriendengroep en wilt u het dagje Oliemeulen compleet maken met een hapje en drankje? Dan hebben wij speciaal voor u een aantal arrangementen op een rijtje gezet.

De prijzen van de arrangementen zijn per persoon en exclusief entree in ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’. Aan de groepsgrootte is geen minimum gesteld. Vanaf 20 personen ontvangt u 15% korting p.p. op de entreeprijs. Wilt u met meer dan 30 personen reserveren, dan graag telefonisch of per email contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.
Bestaat uw groep uit kinderen en volwassenen, dan kunnen onderstaande arrangementen in overleg worden gecombineerd een kinderarrangement. Reserveren kan telefonisch (013-4630026) of per email (info@oliemeulen.nl). Heeft u nog vragen, dan mag u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Bekijk onze arrangementpakketten in onze brochure. Klik hier om onze brochure te lezen.

Voor de speciale schooltarieven en reserveringen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen