Slogan

Dierenpark De Oliemeulen homepage

    • pasar
    • pasar

    Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Tilburgse Terrarium Dagen

 flyer2017 03 10

 

 

Dit jaar vinden de Tilburgse Terrarium Dagen (de oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland) als vanouds plaats in het laatste weekend van augustus. Een overdekte parkeergarage van ruim 1500 m2 wordt het decor voor een traditioneel gemoedelijk evenement waar ervaren terrarianen, liefhebbers en leken elkaar kunnen ontmoeten op het terrein van Dierenpark ´De Oliemeulen´.

 

Standhouders

Onder de standhouders bevinden zich diverse reptielenverenigingen die zich presenteren met informatie over hun specialisatie en tevens een vraagpunt zijn voor hen die dat behoeven. Daarnaast zijn er diverse hobbyisten die hun nakweek aanbieden en graag hun kennis en ervaring uitwisselen,  maar ook winkeliers zijn aanwezig met een breed aanbod aan planten, reptielen, amfibieën, insecten, geleedpotigen, terrarium(producten) en diervoeders.

Activiteiten

Voor jong en oud zijn er activiteiten gepland. Denk daarbij aan een springkussen, roofvogeldemonstraties, maar ook  een bezoek in  Dierenpark ‘De Oliemeulen’ behoort tot de mogelijkheden.

Locatie

De parkeergarage ligt aan de achterkant tegen het terrein van ‘De Oliemeulen’ aan, dus het bezoekadres voor de beurs is als vanouds. De gezellige sfeer blijft gegarandeerd en een bezoekje aan het dierenpark met reptielenhuis is bij de prijs inbegrepen.

Adres: Reitse Hoevenstraat 30 te Tilburg.

Beurstijden 26 & 27 augustus 2017 van 10:00 tot 17:00 uur.

Contact organisatie 013-4630026 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Wilt u uw kaartje vooraf graag bestellen voor één of voor twee dagen? Klik hier om via onze webshop kaarten te bestellen!!

 

Meer informatie voor standhouders, inschrijfformulier klik hier.

Gezondheidsverklaring downloaden klik hier

 

Gezondheidsverklaring

Elke standhouder die 1 of meerdere dieren meeneemt is bij wet (rijksoverheid, 2014) verplicht een gezondheid certificaat ingevuld te kunnen overleggen.De door het ministerie gestelde verplichte gezondheidsverklaring betreft een visuele check up, waarbij de dieren niet aangeraakt worden.Alle gezondheidsverklaringen worden ingenomen door de organisatie van de TTD

Alledieren dienen vóór aanvang van de TTD door de dierenarts op de TTD gezien te zijn. Zorg daarom dat u vóór 09:00 uur aanwezig bent met uw dieren. Na 10:00 uur mogen er géén nieuwe dieren het beursterrein op. Dit geldt óók voor dieren waarvan men door een andere dierenarts de gezondheidscontrole heeft uit laten voeren.

De mogelijkheden voor standhouders:

Voorparticuliere standhouderszijn er zijn 2 mogelijkheden:
1. Controle door veterinair controleur (uw eigen dierenarts): Een afgestudeerde dierenarts is bevoegd. Een veterinair controleur mag zijn eigen dieren niet controleren. Door thuiscontrole door een veterinair controleur kan de doorstroom sneller zijn..
2. Controle op de Tilburgse Terrarium Dagen (alleen geldig voor particuliere standhouders): Dieren kunnen alleen gekeurd worden vóór aanvang van de beurs. U dient zich vóór 08:30 uur te melden bij de organisatie. Er is één gezondheidsverklaring nodig voor alle dieren die u meeneemt. U dientthuisde soortenlijst op het formulier in te vullen zodat de controle door de dierenarts geen onnodige tijd in beslag neemt. De organisatie vraagt een vergoeding van €5,- per gezondheidsverklaring.

Commerciële standhouders:

- Voor commerciële standhouders is het helaas niet mogelijk om de gezondheidscontrole door de betreffende dierenarts op de TTD te laten opmaken. Commerciële standhouders dienen zelf zorg te dragen voor een gedateerd formulier, voorzien van een originele stempel en handtekening van de betreffende dierenarts.

-Een in- of export verklaring dient ook als gezondheidsverklaring. Hiervan moet dan een kopie ingeleverd worden, een gezondheidsverklaring is dan niet nodig. Wel moet deze binnen zeven dagen voor het evenement getekend zijn.


Wilt u met korting naar de beurs? Klik hier .

Project TTD 20150829 100CANON 33

 

Project TTD 20150829 100CANON 35

 

Project TTD 20150829 100CANON 13

 

Project TTD 20150829 100CANON 11

 

Project TTD 20150829 100CANON 3

 

 

Op onze Facebook pagina staat een compilatie van de TTD 2015:  https://www.facebook.com/DeOliemeulen