Slogan

Dierenpark De Oliemeulen homepage

    Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Sponsoring & Donaties

Dierenpark De Oliemeulen is een kleine organisatie die alle hulp kan gebruiken om te zorgen dat de dieren én de bezoekers elke dag een onvergetelijke dag hebben. Door de kleine donaties welke bezoekers achterlaten in de melkbus bij de uitgang is De Oliemeulen al enorm geholpen en daarvoor ook een dikke dankjewel!

 

Hier onder staan nog een aantal links van mensen en bedrijven die ook een warm hart toedragen aan ons! 

 

Van de firma Sacobel uit Breda krijgt De Oliemeulen werkkleding gesponsord zoals regenkleding, bodywarmers en werkschoenen.

 

 

Van de JUMBO supermarkten krijgen we een heerlijke sponsoring voor onze: 

kerstlunch-2014

 Komen jullie ook even proeven? ;-p JUMBO bedankt!!!

 

 

Vanuit Groenrijk Tilburg krijgt De Oliemeulen wat materialen gesponsord om met de kerst helemaal in de sfeer te komen! TOP!

 

groenrijk-Tilburg

 

 

Dankzij Mooi zo Goed zo Tilburg, Contour de Twern heeft De Oliemeulen in 2014 deze mooie keuken kunnen krijgen t.b.v. de dierverzorging. Ook een enorme dank je wel voor het Twee Stedenziekenhuis in Waalwijk!

IMG 3014 IMG 3016

 

Bijzondere donatie door Rockabilly Swamp!!

Van 8 tot 10 augustus werd in De Mortel het Rockabilly Swamp festival gehouden. Tijdens dit driedaagse festival stonden vooral vetkuiven, jaren 50-jurken, tatoeages, rockabilly muziek en krokodillen centraal. Voor het 4de jaar organiseerden John en Lucy Schuurmans het rockabilly festival. Als logo voor het festival hebben ze een krokodil gekozen. De reden hiervoor zijn de duidelijk zichtbare moddersporen in het gras op het festivalterrein als het geregend heeft. ‘De drassige grond, een krokodil hoort in de ‘swamps’’. Ieder jaar geven ze de krokodil een nieuwe uitstraling. Vorig jaar had hij nog een vetkuif, dit jaar stond hij afgebeeld met een contrabas.

Tijdens het festival speelden 9 live bands, 4 dj’s en waren er meerdere oldtimers tentoongesteld. Tevens was er de mogelijkheid om een krokodil te laten tatoeëren en te trouwen. Voor een kleine donatie konden bezoekers voor de fun trouwen, volledig met sluier en hoge hoed. De koppels kregen een certificaat en een leuke foto. De volledige opbrengst van de huwelijken werd aan ons gedoneerd. In totaal kwam dit neer op een geweldig bedrag van €500,-!!

Wij zijn zeer blij met deze geweldige donatie en het mooie gebaar!