Prijzen/openingstijden

Prijslijst
Volwassenen €10,50
Kinderen van 3 t/m 12 €9,50
65+ €8,50
Groepen
Bij groepen vanaf 20 personen krijgt u een reductie van 15% op de entreeprijs. Groepen wordt aangeraden geruime tijd (telefonisch of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) aan te melden i.v.m. de demonstraties.

 

 

Openingstijden
De Oliemeulen is 363 dagen in het jaar geopend:
Van maandag t/m zondag om 10.00 - 18.00 (alleen 1ste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten).

Cafetaria en Bar

Bij Dierenpark De Oliemeulen bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van onze horecagelegenheid. Buiten vakantieperiodes is alleen op woensdag, zaterdag en zondag is ons cafetaria geopend, de overige dagen van de week kunt u enkel van de broodjeskaart bestellen. Op de onderstaande links kunt u klikken voor de menukaarten.

Drankjeskaart
Broodjeskaart
Cafetaria

Rolstoelvriendelijk?

Dierenpark De Oliemeulen heeft een aantal aanpassingen waardoor het zeker geschikt is voor mensen met een lichamelijke beperking. Zo is er een aangepast toilet, brede deuren met aangepaste drempels en verharde paden buiten. Helaas is de bovenverdieping van De Oliemeulen niet toegangkelijk omdat er geen lift is in het pand. Hiervoor wordt uiteraard wel een reductie gerekend bij de entree. Normaliter is de demonstratie met de slang en vogelspin in een demonstratieruimte boven, maar voor mensen in een rolstoel worden de dieren uiteraard wel even naar beneden gehaald zodat ze ook kunnen genieten van deze prachtige dieren!

Onder de volgende link kunt u de toegankelijkheid van De Oliemeulen uitgebreid bekijken: toegankelijkheid

Helaas beschikt Dierenpark De Oliemeulen niet over uitleenrolstoelen.

Parkeren

U kunt in de omgeving van Dierenpark De Oliemeulen vrij parkeren.