Slogan

Dierenpark De Oliemeulen homepage

    Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Keurmerken

brons leukste uitje van Noord brabant Oliemeulen

sbb beeldmerkAequor erkendoplebedrijf

 

 

Meedoenregeling Tilburg 2014

Dierenpark De Oliemeulen pakt het brons!!

 

Tilburg – Het vreemdste dierenpark van Nederland heeft in de strijd om het leukste uitje van Noord-Brabant de derde prijs gewonnen. Deze publieksprijs word jaarlijks uitgereikt door de ANWB aan attractieparken, musea en dierenparken en in 2016 gaat het brons dus naar Tilburg!

 

Vanaf 2 november 2015 tot en met 2 januari 2016 kon iedereen zijn of haar stem uitbrengen voor het leukste uitje van 2016. Tijdens deze stemronde zijn er tienduizenden stemmen binnen gekomen bij “Het land van ANWB” en heeft De Oliemeulen uiteindelijk voldoende waardering gekregen van haar bezoekers om op de derde plek te eindigen. Uiteraard is De Oliemeulen ontzettend trots op deze prijs omdat dat betekent dat de bezoekers dik tevreden naar huis gaan na een bezoek. Naast De Oliemeulen pakte het Museum Klok en Peel in Asten het zilver en het goud ging naar het Boerenbondmuseum in Gemert.

 

De trofee staat mooi opgepoetst bij de entree en deze is net zoals de rest van het park elke dag te bezichtigen tussen 10.00 en 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over dit leukste uitje op de website; www.oliemeulen.nl of bel met 013-4630026. 

leukste uitje van Brabant 2016 brons Oliemeulen

 

leukste uitje van Brabant 2016 prijswinnaars