Keurmerken

brons leukste uitje van Noord brabant Oliemeulen

sbb beeldmerkAequor erkendoplebedrijf

 

 

Meedoenregeling Tilburg 2014

Pasar Minggu (zondagsmarkt) Bij Dierenpark De Oliemeulen in Tilburg op zondag 16 juli 2017 was een enorm succes en zeker voor herhaling vatbaar.

   

 

 

 

 Kom naar Tilburg voor een onvergetelijke dag in het vreemdste dierenpark van Nederland. Hier sta jij oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten  en kun je echt van alles verwachten. Loslopende stinkdiertjes ? Vliegende hondjes? ……Je kunt ze vandaag nog ontmoeten. Want een bezoek aan dit gezellige Brabantse dierenpark laat je de dierenwereld niet gewoon ´zien´, maar vooral ´beleven´.

 

 

Enthousiaste verzorgers geven dagelijks uitleg over ‘hun’ dieren. Vreemd en onbekend maakt een dier immers vaak ook ‘onbemind’. Tijdens de demonstraties met een wurgslang en een vogelspin krijg je daarom zelfs de kans deze dieren even aan te raken. Op drukke dagen vliegen ook onze roofvogels los. Houd ook onze pagina met evenementen in de gaten.

Scholen kunnen een educatief programma volgen, maar ook voor verjaardagen , bedrijfsuitstapjes of familiefeesten is een bezoekje aan het vreemdste dierenpark een aanrader. Leuk kan namelijk heel leerzaam zijn. Na afloop kunnen de volwassenen heerlijk ontspannen op een groot overdekt terras met een uitgebreide menukaart, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Enne… mooi weer of slecht! Bij ons kun je altijd terecht!

 

Alvast een voorproefje van ons park krijgen? Bekijk deze uitzending van het klokhuis!

klokhuis1

 

 

  Oliemeulen Facebook Oliemeulen Twitter