Feestarrangementen

 

Bent u op zoek naar een leuk dagje uit met de familie, een teamuitje, vrijgezellenfeest of gewoon met je vriendengroep en wilt u het dagje Oliemeulen compleet maken met een hapje en drankje? Dan hebben wij speciaal voor u een aantal arrangementen op een rijtje gezet. De prijzen van de arrangementen zijn per persoon en exclusief entree in ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’. Aan de groepsgrootte is geen minimum gesteld. Vanaf 20 personen ontvangt u 15% korting p.p. op de entreeprijs. Wilt u met meer dan 30 personen reserveren, dan graag telefonisch of per email contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bestaat uw groep uit kinderen en volwassenen, dan kunnen onderstaande arrangementen in overleg worden gecombineerd een kinderarrangement.

Reserveren kan telefonische (013-4630026) of per email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Heeft u nog vragen, dan mag u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons op nemen. Bekijk onze arrangementenpakketen in onze brochure. Klik hier om onze brochure te lezen.

 

Informatie

Ook voor verjaardagspartijtjes, bedrijfsuitstapjes en familiefeesten is een bezoekje aan het vreemdste dierenpark een aanrader.

Leerzaam kan natuurlijk ook heel leuk zijn. En laten we eerlijk wezen; een jarige job met een slang om zijn nek is natuurlijk ook wel een beetje spannend. Na afloop wacht het jarige kind altijd nog een verrassing!

 

Wel of geen arrangement
De kosten voor een kinderfeestjes arrangement bedragen € 13,00 per persoon.
U kunt telefonisch of per e-mail reserveren. Planning: minimaal 2 ½ uur.
 

Een arrangement bestaat uit

• Entree;
Demonstraties;
• Eten (friet met 3 kleine snacks);
• Blikje kinder-Sisi & een raket ijsje
• Cadeautje voor de jarige.

Als u een arrangement voor een kinderfeestje wil reserveren per This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dan kunt u het beste even de volgende gegevens melden;

  • het aantal kinderen en volwassenen.
  • de naam van de jarige
  • Hoe laat jullie ongeveer bij De Oliemeulen arriveren.
  • Hoe laat jullie willen eten.
  • Eten de volwassenen ook mee?
  • Zijn er bijzonderheden met eten? ( bijv. een allergie of het niet mogen eten van bepaalde vleessoorten )
  • Een telefoonnummer ter bevestiging

Geen arrangement ?
Uiteraard bent u ook zonder arrangement van harte welkom met een kinderfeestje. U betaalt dan de normale entreeprijs en hoeft NIET te reserveren(!), tenzij u met meer dan 20 personen wilt komen. Het programma blijft hetzelfde, alleen zonder eten en drinken.

Planning: minimaal 2 1/2 uur.
Krijgt u alsnog trek in iets lekkers dan kunt u altijd in onze bar terecht waar u drank, chips, snoep en ijs naar keuze kunt bestellen. De snackbar is in de vakanties en op woendag, zaterdag en zondag ook geopend. Ook kunt u gebruik maken van de picknicktafels buiten voor het nuttigen van zelf meegebrachte versnaperingen. Natuurlijk krijgt het jarige kind ook zonder reservering een cadeautje mee na afloop.