Slogan

Dierenpark De Oliemeulen homepage

    Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Halloween

Durf Jij Het Aan??? 

Sommige mensen vinden onze dieren normaal al “eng”, maar het kan nog veel “enger”. In de periode van 24 oktober t/m 1 november 2015 wordt De Oliemeulen weer omgetoverd in een halloweensfeer, dit wordt mede mogelijk gemaakt door So Low Tilburg.

 

Je wordt begroet door heksen en monsters – zijn ze nou ECHT of niet ECHT? Je loopt door spinnenwebben – zijn ze nou ECHT of niet ECHT? Wat zeker ECHT is zijn onze activiteiten in deze week. Naast de slangen- en spinnendemonstratie - waar je de kans krijgt deze dieren ook vast te houden - en de vogelshow, is er nog veel meer te doen deze week! Wat denk je van een griezelige speurtocht voor de wat oudere jeugd? Middels een spannend verhaal zoek je buiten je weg langs verschillende dieren, bij elk dier hoort een opdracht. Wij hebben natuurlijk ook weer de speurtocht voor de jongere jeugd met daarin  allerlei opdrachten. Beide groepen mogen de oplossingen inleveren en maken daarmee kans om vrijkaartjes te winnen voor ons park. Ook kan je zomaar oog in oog komen te staan met een enge zombie of zie je een stinkdiertje voorbij komen. Honger gekregen? Geen punt, probeer dan naast onze gewone menukaart ook eens onze heksenburger of ons broodje heksenvinger! En voor diegene die het niet eng genoeg kan zijn: bezoek ons park tijdens de avondopenstellingen op 30 en 31 oktober tot 21.00 uur. Zo’n speurtocht in ons donkere park maakt het extra griezelig, vergeet niet een zaklamp mee te nemen want het is dan echt DONKER!!!!!!!!! En wees op je hoede, je weet maar nooit wie je in het donker tegenkomt.

Je ziet het er is genoeg te doen. Dus kom voor een griezelig, gezellig dagje uit in de herfstvakantie naar de Oliemeulen. wij zijn elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. 0p 30 en 31 oktober van 10.00 tot 21.00 uur. 

 

 

HALLOWEEN!!!