Tilburgse Terrarium Dagen


Evenementgegevens


De Tilburgse Terrarium Dagen

Het laatste weekend van augustus (25 en 26 augustus 2018) is het weer tijd voor de Tilburgse Terrarium Dagen; de oudste en gezelligste reptielenbeurs van Nederland. Het gemoedelijke evenement waar ervaren terrarianen, liefhebbers en leken elkaar kunnen ontmoeten vindt plaats in een parkeergarage aangesloten bij Dierenpark De Oliemeulen. Wie een bezoek brengt aan de beurs kan tevens gratis naar ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’.

 

Standhouders

Onder andere diverse reptielenverenigingen zullen klaarstaan om uitleg te geven over hun betreffende vakgebied en al uw vragen te beantwoorden. Hiernaast zijn er diverse hobbyisten aanwezig die hun nakweek aanbieden en graag hun kennis en ervaring uitwisselen. Ook winkeliers zullen aanwezig zijn met een breed aanbod aan planten, reptielen, amfibieën, insecten, geleedpotigen, terraria, terrariumproducten en diervoeders.

 

Activiteiten

Voor jong en oud zijn er activiteiten gepland. Denk daarbij aan een springkussen, roofvogeldemonstraties, slangen- en spinnendemonstraties en uiteraard het bezoek aan ‘het vreemdste dierenpark van Nederland’.

 

Tarieven

Bij het betreden van de beurs krijgt u automatisch ook toegang tot het dierenpark. Normale tarieven bedragen €10,50 voor volwassenen, €9,50 voor kinderen en €8,50 voor 65-plussers. Met de uitgeprinte kortingsbon, die u vanaf medio augustus onder andere op onze Facebookpagina terug kan vinden betaalt u deze dagen echter slechts €7,50 per persoon. Vooraf een entreekaart kopen voor 1 of 2 dagen kan ook via onze webwinkel.

 

Informatie en inschrijvingsformulier standhouders
Heeft U interesse een stand te openen tijdens te Tilburgse Terrarium Dagen klik dan hier voor een reservering of extra informatie.