Halloween avond opening


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 20 oktober 2018


Halloween 2018

300 jaar geleden toen er nog een groot bos rond de Oliemeulen stond, werd de oude boederij bewoont door 3 heksen. Langzaam begon boom voor boom het bos te verdwijnen om plaats te maken voor huizen. De heksen werden woest en spraken spreuken uit over iedereen die de grond van de Oliemeulen durfde te betreden... Nagels, haren en oren werden langer  sommige kregen schubben, langzaam werden de bewoners meer dier dan mens. Kan jij de vloek ontlopen en ons helpen het mysterie ontrafelen? Ben je klaar om alle proeven te doorstaan, oog in oog met een krokodil te staan, een duivels drankje te drinken, slangen en spinnen te temmen, dan hebben we jouw nodig!!!

Van 13 tot en met 31 oktober zal ons dierenpark helemaal in teken staan van griezelen en gruwelen. Naast de reguliere demonstraties en vreemde collectie dieren, gaan wij ons best doen om het nog nèt ietsje spannender te maken. Alle leeftijden zijn welkom voor dit gezellige sfeervolle feest. Doe mee aan speurtocht, knutsel, luister naar het heksenverhaal aai een stinkdier en krokodil het kan allemaal tijdens de herfstvakantie.

 

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door SoLow Tilburg

Avondopening

Voor de echte durfvallen!!! Kom ook een keer in de avond griezelen want op 19 en 20 oktober zijn wij open tot 21:00 uur.
Beleef het verhaal, speel diverse griezel spelletjes, zie de nachtdieren tot leven komen en griezel mee.
De jongste bezoekers krijgen een bandje wat ze beschermt tegen de griezels.