Meedoenregeling

De gemeente Tilburg wil dat iedereen mee kan doen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Ook als u minder te besteden hebt. Voor inwoners uit Tilburg met een minimuminkomen is er de Meedoenregeling. U en uw gezinsleden krijgen dan een budget van € 100,- per persoon om te besteden aan een (of meerdere) activiteiten.

Een bezoek aan Dierenpark De Oliemeulen is dan ook mogelijk met de Meedoenregeling. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden waaraan u uw budget bij De Oliemeulen kan besteden. De onderstaande bedragen zijn alleen geldig i.c.m. de meedoenregeling en worden afgeschreven van uw budget op vertoon van uw cliëntnummer en geboortedatum.

 

Consumptiecheque €7.50

 

Entreekaartje €9.00

 

Jaarabonnement €26,00

 

Kinderfeestje €13,00
Al sinds 2014 is het mogelijk om met de meedoenregeling je kinderfeestje te vieren op De Oliemeulen.  Een feestje is inclusief entree, portie friet met 3 kleine snacks, een blikje sisi en een raket ijsje.  Aan het einde van de dag mag de jarige nog een mooi cadeautje uitkiezen. Je mag zelf beslissen uit hoeveel vriendjes of vriendinnetjes je kinderfeestje bestaat.

Invulformulier:
U kunt uw kinderfeest hier reserveren, bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 013-4630026 of mailen naar info@oliemeulen.nl

 

Privacybeleid Dierenpark de Oliemeulen

 

Meer weten over de Meedoenregeling?
Voor meer informatie over de meedoenregeling gaat u naar: www.tilburg.nl/meedoenregeling.

Voor de speciale schooltarieven en reserveringen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen